Staňte se našimi fanoušky na:

Velikonoční vývar

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Na másle orestujeme očištěnou a nakrájenou kořenovou zeleninu. Přidáme omyté a nakrájené brambory ve slupce, orestujeme a zalijeme vývarem, vaříme asi 15 minut.
  2. Noky: V hrnečku rozšleháme vejce s mlékem, moukou, nasekanou pažitkou a petrželkou, osolíme. Mouku přidáváme dokud nebude těsto dostatečně tuhé. Noky tvarujeme lžící a vaříme v polévce cca 8 minut.
  3. Ke konci vaření přidáme na tenké plátky nakrájený pórek, hrášek a nasekanou petrželku, osolíme a opepříme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!