Staňte se našimi fanoušky na:

Tátův salát s rostbífem

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso z všech stran osolíme, opepříme a poprášíme paprikou, pokapeme worcestrem a svážeme do pevného válečku. Pak ho v misce obalíme v oleji, překryjeme fólií a necháme přes noc odležet. Druhý den maso vyndáme a ze všech stran ho na sádle zprudka opečeme, potřeme hořčicí a na 40 minut dejte do trouby vyhřáté na 150°C. Po vyndání maso zabalíme do alobalu a necháme zchladnout. Lístky petrželky a bazalky, špenát i rozebraný římský salát promícháme, přidáme nasekané chilli, zakápneme limetkovou šťávou a olejem. Tenké plátky rostbífu dáme na salátové "lůžko" a posypeme kešu oříšky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!