Staňte se našimi fanoušky na:

Fava s pecorinem

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Fazole pořádně propláchněte studenou tekoucí vodou. Dobře osušte papírovými utěrkami, odstraňte všechny tuhé nebo na pohled poškozené lusky. Sýr nakrájejte na velké kostky nebo klíny. Fazolky i sýr naaranžujte na mísu nebo prkénko. Běžně prodávané lusky musíte většinou povařit ve vroucí vodě doměkka. Na jaře jsou fazolky tak křehké, že se dají jíst syrové.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!