Domácí tavený sýr

  • Domácí tavený sýr
  • Domácí tavený sýr
  • Domácí tavený sýr
  • Domácí tavený sýr
  • Domácí tavený sýr
Nelíbí se Vám foto a máte lepší? Nahrajte ji.
Nahrát fotku
Recept publikován 10.1.2013

Pracovní postup

Podle chuti přidáme bylinky, česnek, kmín, zelenina, salám.

Tvaroh dobře rozmícháme se sodou, případně dalšími přísadami,a necháme 10 minut uležet. V kastrolku rozpustíme lžičku másla, přidáme tvaroh a zamícháme. Necháme vychladit v misce. Tvaroh se během těch 10 minut úplně změní a přestane mít tvarohovou chuť. Je to opravdu tavený sýr,který můžeme namazat na pečivo. Pokud ho nesníte hned,skladujte přikrytý nebo v alobalu.

Rady paní Vilemíny

Pokud milujete tavený sýr, je to relativně nezávadná varianta-pozor na množství sody, prý stačí i třetinové a nechat den odležet!

Diskuse k receptu

Diskuse k receptu

Autorka receptu

+Bábrle+

+Bábrle+

Je autorkou 1283 receptů
Sledovat autorku

Doporučit recept známým

Doporučit web známým
Zrušit odeslání doporučení receptu

Kalorická kalkulačka

Kalorická kalkulačka
Ingredience Hmotnost Energetická hodnota
Máslo  g 0 kcal
Tvaroh  g 0 kcal
Celkový počet kalorií 0 kcal

Chceš vědět, kolik kalorií obsahuje náš recept? Zadej hmotnost jednotlivých surovin.

Podobné recepty

TradicniRecepty.cz

Nákupní seznam


Suroviny můžete přidat do nákupního seznamu po otevření receptu.


Tisknout Vymazat