Staňte se našimi fanoušky na:

Slezský guláš s pivem

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na nudličky. Na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přihodíme maso, osolíme, opepříme a za stálého míchání orestujeme. Přidáme lečo (lze použít i syrovou směs rajčat a paprik), žampiony nakrájené na klínky, nadrobno pokrájené papričky, zaprášíme paprikou a podlijeme pivem. Když je maso poloměkké, vmícháme ke směsi hrášek a vše dodusíme doměkka. Podle potřeby podléváme vodou tak, aby na konci dušení zbylo trochu zahoustlé šťávy. Pokrm pak není nutné zahušťovat. Podáváme nejlépe s knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!