Staňte se našimi fanoušky na:

Škvarková pomazánka z domácí zabijačky

Autor receptu: snilek21 (32 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
29× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Škvarky nameleme na masovém mlýnku, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, sůl, pepř a hořčici. Nakonec zlehka vmícháme nakrájená vejce. Mažeme na chleba, zdobíme kyselou okurkou (můžeme dát rovnou do pomazánky).Z uvedeného množství je cca 850 g pomazánky. Zkoušeli jsme ji udělat i z kremžské hořčice a byla taky dobrá. V letním období je možnost posypat čerstvou pažitkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucie.s.kopecka |7. května 2013
také máme rádi Odpovědět
PetaDomca |6. května 2013
mnam Odpovědět
sarka.tuslova |6. května 2013
mňamka :) Odpovědět
slavuska |6. května 2013
dobrota Odpovědět
Gabrielle |6. května 2013
mnam:) Odpovědět
najkuchtickalenka |6. května 2013
mnam Odpovědět
jarynber|12. května 2013
oblíbená pomazámka Odpovědět
makakela|6. května 2013
mám ráda Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!