Staňte se našimi fanoušky na:

Fenyklový salát s Gran Moravia

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • podle potřeby balsamico ocet
  • podle potřeby olivový olej
  • podle potřeby sůl
  • taggiasche, 50 g olivy
  • hoblinky Gran Moravia, 100 g
  • 2 bulvy fenykl

Pracovní postup:

Z fenyklu odkrojíme nať a tvrdé části, bulvu pak nakrájíme na tenké plátky a ochutíme je olejem a solí. K fenyklu přidáme hoblinky sýra a olivy, zakapeme balsamikem a promícháme. Salát můžeme obměnit, např. přidáním kousků pomeranče nebo čekanky, olivy taggiasche můžeme nahradit černými pečenými olivami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!