Staňte se našimi fanoušky na:

Rýžový srnčí hřbet

Autor receptu: Eva52 (17 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Veganské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Z 500 ml mléka,pudinkového prášku a poloviny cukru uvaříme hustý pudink. Vlijeme jej do formy srnčí hřbet (vypláchnout studenou vodou). Položíme ovoce. Z 500 ml mléka,rýže,cukru a vanilkového cukru uvaříme hustou kaši, kterou horkou navrstvíme na ovoce a jemně přitlačíme. Dáme do chladničky vychladnout (nejlepší je připravit den dopředu). Potom srnčí hřbet vyklopíme, ozdobíme šlehačkou a čokoládou nebo polijeme ovocnou omáčkou. Dobrou chuť

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Monique |5. prosince 2013
uložím si :-) Odpovědět
Iness |4. března 2013
Hmmm, to musí být dobré :-) Odpovědět
kote19 |26. února 2013
krásné :) Odpovědět
jana.remkova.7 |6. února 2013
To nemá chybu!!! Odpovědět
Mlsanda|1. dubna 2014
mňam! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!