Staňte se našimi fanoušky na:

Rychlá buchta z kefíru nebo kyšky

Autor receptu: slava (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(14 hlasů)
Ohodnotit recept
200× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do mísy dáme vejce, přidáme cukr, kakao a rozšleháme. Přilijeme olej, kefír nebo kyšku a dobře rozšleháme. Zašleháme mouky smíchané s práškem do pečiva, nalijeme na plech vymazaný a vysypaný polohrubou moukou a na 180°C upečeme dočervena,vychladlou pocukrujeme. Někdy pokladu buchtu ovocem - kompot třešně, dýně, hrušky. Můžeme taky polít citrónovou nebo čokoládovou polevou, kterou koupíme a připravíme podle návodu na sáčku nebo si uděláme svou oblíbenou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

slava |22. listopadu 2014
Kaja - já ovoce dávám na buchtu před pečením Odpovědět
Monique |12. prosince 2013
ukládám si Odpovědět
kockaviky |7. listopadu 2013
ukládám, vyzkouším Odpovědět
M* |12. řijna 2013
uloženo,vyzkoušeno Odpovědět
Peťa:-) |15. června 2013
like Odpovědět
Januse |12. června 2013
vypadá úžasně, vyzkouším Odpovědět
PetulkaH |12. června 2013
dobrota Odpovědět
Lenny |7. června 2013
dobrota Odpovědět
Šuldeska |5. června 2013
Výborné. Odpovědět
T3r3z |4. června 2013
Nejlepší je používat papír na pečení :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!