Staňte se našimi fanoušky na:

Řízek z bůčku

Autor receptu: planeta (121 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bůček rozemeleme, žemli nakrájíme na kostičky, mlékem zvlhčíme, vymačkáme a přidáme k masu se strouhaným sýrem (50 g ) a vejcem. Osolíme, opepříme, prohněteme a necháme v chladu 1/2 hodiny, potom z této hmoty tvoříme řízky, obalíme v mouce, namáčíme ve vejci a nakonec ve strouhance. Smažíme do červena. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |8. května 2014
občas je dělávám, super, všem doporučuji!!!! Odpovědět
Konato |24. dubna 2014
Řízečky, ty já můžu pořád. Jsou moje oblíbené. Odpovědět
joko |10. ledna 2014
ukladam a i vyzkousim Odpovědět
Šuldeska |28. září 2013
Prima recept. Odpovědět
planeta |20. června 2013
sekaná petrželka se jistě hodí, vyzkouším, díky jaro Odpovědět
Arabela |26. května 2013
Je to mňamka, uložím a každopádně vyzkouším. Ivanko, díky. :-) Odpovědět
planeta |13. května 2013
jsem ráda , že vás můj recept zaujal a že ho jistě vyzkoušíte a pochutnáte si tak jako já Odpovědět
A |11. května 2013
dávám i sekanou petrželku Odpovědět
jola |8. května 2013
vyzkouším Odpovědět
cesalky |6. května 2013
super recept Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!