Staňte se našimi fanoušky na:

Řízek vepřový , kaše

Autor receptu: Marika 3 (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na plátky. Položíme na prkénko a z obou stran naklepeme. Poté z obou stran osolíme a opepříme. Do tří hlubokých talířů si připravíme: 1) hladkou mouku 2) dvě nevařená vajíčka bez skořápky + mléko + špetka soli + trocha pepře - to vše pořádně promícháme 3) strouhanka* Maso obalíme v prvním talíři, pak v druhém a nakonec ve třetím. Vždy vyrochníme a zaprášíme ze všech stran. Pro lepší konzistenci obalu je dobré postupovat tak, že obalíme v prvním, pak druhém, pak zase prvním, zase druhém a nakonec třetím talíři. Smažíme na pánvi v dostatečném množství oleje.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!