Staňte se našimi fanoušky na:

Rajská omáčka v papinaku

Autor receptu: bartovce (7 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • mouka hladká
  • sůl
  • máslo
  • 1/4 lžičky skořice
  • dle potřeby g hovězí
  • 1 kus rajský protlak
  • 1 kus cibule
  • 4 kusy bobkový list
  • 1 l rajčatová šťáva
  • 3 ks pepř
  • 6 lžiček cukr krystal
  • 7 kusů nové koření

Pracovní postup:

Cibuli osmahneme na másle.Do papinaku řidáme osolené hovězí maso,nové koření,pepř,bobkový list a tak 3-4dcl vody.Uvaříme do měkka.Maso vyndáme.Vývar zcedíme a přidáme protlak a rajskou štavu,Cukr skořici a pořípadě masox.Na pánvičce si uděláme jížku,kterou rozmícháme v trošce vody a přidáme k ostatnímu.Omáčku necháme povařit.Dochutíme cukrem a solí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |28. července 2013
Taky jsem to ještě nejedla s vajíčkem. Ale proč ne! :-) Vyzkouším. Odpovědět
H-D |14. července 2013
a k čemu vejce ??? Odpovědět
b* |30. června 2013
ta bílá koule je prosím co ? Odpovědět
Januse |28. června 2013
výborná dobrota Odpovědět
q |28. června 2013
asi bude dobré Odpovědět
lidusak |27. června 2013
vyzkouším Odpovědět
bartovce|22. července 2013
My zas vajíčko k rajské máme rádi Odpovědět
Martin82|21. července 2013
Vejce? K rajské? to nemusím, nebo fotka nepatří k receptu. Odpovědět
bartovce|30. června 2013
Prosím vařené vajíčko. Odpovědět
betula|27. června 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!