Staňte se našimi fanoušky na:

Kořenová zelenina pod maso

Autor receptu: Jedlík-senior (212 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • ocet
  • sůl
  • voda
  • 1/2 bulvy celer
  • 8 kusů mrkev
  • 4 kusy petržel

Pracovní postup:

NÁLEV: Svaříme asi 2 dl vody, 1/5 dl 8% octa a lžičku soli. Zeleninu nakrájíme na kostičky, promícháme a uvaříme skoro doměkka, scedíme. Dáme do sklenice, zalijeme nálevem a zavíčkujeme. Sterilujeme 30 minut při teplotě 80-90°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!