Staňte se našimi fanoušky na:

Glazovaná zelenina s medem

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zeleninu nakrájíme na tenčí plátky , cibuli na mněsíčky a na másle krátce orestujeme (důležité je, aby zeleniny nebyla vysoká vrstva). Asi po 2 minutách zeleninu dochutíme bujonem, medem, lehce zastříkneme octem a ještě krátce restujeme. Podle potřeby dosolíme, zelenina se podává jako příloha ke steakům a k rybám.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alma |16. dubna 2014
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!