Staňte se našimi fanoušky na:

Čočka se zeleninou

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Namočenou čočku promícháme s nakrájenými bramborami, mrkví, cibulí, česnekem a rajčaty, přidáme máslo, dochutíme bujonem. Dolijeme vínem, zakrajeme alobalem a dáme do rozehřáté trouby na 40 minut dusit. Čočka je vhodná k dušenému vepřovému nebo jehněčímu masu, výborná je když ji se zeleninou dusíme společně s rozporcovaným králíkem, dušení se tím prodlouží na cca 60 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alma |16. dubna 2014
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!