Staňte se našimi fanoušky na:

Rybí předkrm v bagetkách

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Papriky zbavit semínek, všechnu zeleninu pak nakrájet na maličké kostičky, nasypat do mísy a zakapat olivovým olejem a červeným vinným octem. K zelenině přidat zakysanou smetanu a nadrobno pokrájeného pstruha. Směs důkladně promíchat, dochutit solí a pepřem a dát ji do chladničky uležet. Bagetky rozkrojit a odstranit část střídky, na oprané a oschlé listy čekanky rozdělit rybí směs a ty položit na bagetky. Takto vzniklou "lodičku" ozdobit kouskem citronu, cibule a papriky. Poznámka: Pro lepší chuť lze bagetky nejprve rozpéct v troubě pod grilem nebo v mikrovlnce.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Klára 3 |22. ledna 2014
vyzkouším :-D Odpovědět
joko |10. ledna 2014
vyzkousim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!