Staňte se našimi fanoušky na:

Plněné papriky vhodné k předkrmu

Autor receptu: petra.stefanova.7 (58 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
36× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Paprikám odkrojíme konce se stopkou, zbavíme je jadérek, vnitřky mírně posolíme a jemně potřeme hořčicí. Máslo vymícháme do pěny, přidáme tavený sýr, nadrobno nakrájenou cibuli a salám, křen, nasekaná vajíčka, jemně osolíme a opepříme. Vše důkladně promícháme, znovu ochutnáme, případně dochutíme solí a pepřem a necháme asi 1/2 hodiny v chladnu odstát. Po určené době směs jemně promícháme a plníme do paprikových lusků. Plněné papriky krájíme trochu šikmo na plátky a podáváme jako předkrm s čerstvým pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |28. září 2013
zajímavý recept,1+ Odpovědět
dagmar.vrbicka |10. června 2013
zajímavé Odpovědět
Konato |2. června 2013
Mám moc rád. Odpovědět
ladka.berenreiterova |2. června 2013
pekne Odpovědět
Georgina |2. června 2013
uloženo Odpovědět
petra.konfrstova |1. června 2013
dobrota, díky za recept Odpovědět
Šuldeska |1. června 2013
Ráda vyzkouším. Odpovědět
Márč |31. května 2013
Pro návštěvu velmi dobré...:-) Odpovědět
junkie09 |31. května 2013
super Odpovědět
sussan |30. května 2013
Hmmm vyzkouším. :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!