Staňte se našimi fanoušky na:

Pravé boloňské špagety

Autor receptu: Michi (18 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V hrnci oleji a třech lžících másla osmahněte cibuli. Přidejte celer a mrkev, smažte dvě minuty. Vložte maso, rozmačkejte vidličkou, osolte a opepřete. Zalijte mlékem a povařte, až se mléko vypaří. Poprašte muškátem, zalijte vínem, promíchejte a nechte víno odvařit. Přilijte rajčata i s nálevem. Jakmile směs začne vřít, promíchejte ji a na co nejmírnějším plameni vařte bez pokličky do zhoustnutí. Je-li třeba, trochu podlijte. Promíchejte s těstovinami povařenými podle návodu na obalu na skus, přidejte zbývající lžíci másla a podávejte s parmazánem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Teris19 |7. července 2013
skvělé Odpovědět
Semyaza |19. června 2013
super Odpovědět
Šuldeska |16. června 2013
Ukládám a udělám OK. Odpovědět
Michi |29. května 2013
suroviny nakoupeny a dnes budou k obědu Odpovědět
jitulka |28. května 2013
výborné Odpovědět
ka002 |27. května 2013
zajímavé, vyzkouším, recept ukládám Odpovědět
planeta |25. května 2013
vyzkouším i Tvůj recept, ukládám, když nevíš, jak co chutná , tak to vyzkoušej... Odpovědět
david.kruml.1 |15. května 2013
není to samochvála Januse přesně tak se má dělat boloňská omáčka. Když kolikrát vidím ty rádoby boloňské těstoviny tak se mi chce brečet!!!! Jen tak dál Michi Odpovědět
Michi |15. května 2013
ta omáčka ale opravdu famózní Odpovědět
Januse |15. května 2013
samochvála ....... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!