Staňte se našimi fanoušky na:

Židovská pomazánka z vajec a cibule

Autor receptu: Jedlík-senior (212 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vejce posekáme na malé kousky a cibuli nakrájíme nadrobno. Pak přidáme olej, pažitku a pečlivě promícháme, podle chuti osolíme a opepříme. Ozdobíme pažitkou a plátky vajec a podáváme s listy hlávkového salátu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rena.KI |14. července 2014
1*** Odpovědět
Alma |17. dubna 2014
uloženo Odpovědět
dajul |11. února 2013
vyzkouším Odpovědět
Šuldeska |10. února 2013
Rychlé a dobré. Odpovědět
petr.helman.5|18. března 2015
Tak tohle jsem jedl naposledy jako malé děcko.Dobré moc dobré. Odpovědět
petr.helman.5|15. února 2013
Něco podobného dělávala moje máma a bylo to moc dobré. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!