Staňte se našimi fanoušky na:

Židovská paštika

Autor receptu: Yvajs (109 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
48× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na omastku orestujeme cibulku a játra, pak necháme vychladnout. Uvařené vejce natvrdo oloupeme a postupně rozmixujeme s játry, cibulí a česnekem. Vmícháme koření podle chuti a hořčici. Vmícháme i sádlo aby paštika nebyla suchá-drobivá a dáme vychladit. Pokud máme Paštiky více steriluji na 85°C 20 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |25. řijna 2014
1+++ mńám Odpovědět
Marťula09 |9. července 2014
ukládám Odpovědět
Michi |8. srpna 2013
like Odpovědět
eliska.staubertova |24. července 2013
zkusim Odpovědět
sari |11. července 2013
ukládám Odpovědět
oliv |6. července 2013
zkusím Odpovědět
pajunc |2. července 2013
to bude dobrota, ukládám :) Odpovědět
macik |10. června 2013
zkusim Odpovědět
lucahal |3. června 2013
sbíhají se mi sliny Odpovědět
aB |30. května 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!