Staňte se našimi fanoušky na:

Rybízový džem alá brusinky

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

1) Rybíz bez stopek spolu s octem přivedeme k varu. 2) Po třech minutách přidáme želířovací cukr a vaříme 5 minut. 3) Poté postupně přidáváme moučkový cukr. 4) Až se rozpustí, odstavíme z ohně. 5) Plníme do horkých sklenic, obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout. 6) Uchováváme v chladu a temnu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
Mňamka Odpovědět
asona |8. července 2015
také dělávám Odpovědět
objev |12. června 2015
Pokud nebudeme používat tento rybíz na způsob brusinek (např. do svíčkové), tak můžeme přidat trochu koňaku. Tato úprava je vhodná zejména do dezertů. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!