Staňte se našimi fanoušky na:

Kachní rillettes

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kachnu naporcujeme a společně s vepřovým, načtvrcenou cibulí, solí a pepřem, kořením, kůrou z citronu dáme do kastrolku. Zalijeme rozehřátým sádlem a necháme pomalu vařit 4-5 hodin. Poté maso vyjmeme a obereme od kostí. Natrháme ho na kousky a dáme do zapékací formy (např. na terinu). Sádlo slijeme přes sítko. Sádlo přiléváme do obraného masa tak dlouho, dokud nám nevznikne pomazánka. Poté necháme ztuhnout v lednici.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ZD|20. července 2016
úžasný recept, určitě musím vyzkoušet Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!