Feferonková pasta

  • Feferonková pasta
Nelíbí se Vám foto a máte lepší? Nahrajte ji.
Nahrát fotku
Recept publikován 25.3.2017

Pracovní postup

Omytou zeleninu a jablka pomeleme na masovém strojku. Všechno dáme do hrnce, přivedeme k varu a přidáme Deko, cukr a protlaky. Směs pak cca 7 minut povaříme a pak ji nalijeme do suchých skleniček (např. od přesnídávky) a zavřeme. Na 5 min. otočíme dnem vzhůru, nemusíme sterilovat.

Diskuse k receptu

Diskuse k receptu

Autor receptu

Jitka Horáková

Jitka Horáková

Je autorem 430 receptů
Sledovat autora

Doporučit recept známým

Doporučit web známým
Zrušit odeslání doporučení receptu

Kalorická kalkulačka

Kalorická kalkulačka
Ingredience Hmotnost Energetická hodnota
Cukr krupice  g 0 kcal
Feferonky  g 0 kcal
Jablko  g 0 kcal
Paprika  g 0 kcal
Rajče  g 0 kcal
Rajský protlak  g 0 kcal
Celkový počet kalorií 0 kcal

Chceš vědět, kolik kalorií obsahuje náš recept? Zadej hmotnost jednotlivých surovin.

Podobné recepty

TradicniRecepty.cz

Nákupní seznam


Suroviny můžete přidat do nákupního seznamu po otevření receptu.


Tisknout Vymazat