Staňte se našimi fanoušky na:

Jemný marcipánový krém

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 150 g mandlového nebo mléčního marcipánu
  • 1 lžíce vody

Pracovní postup:

Marcipán utřeme nebo našleháme s vodou, rumem a citronovou šťávou. Podle potřeby přidáme ještě trochu vody a umícháme hladký jemný krém, který použijeme k plnění dortů nebo cukroví.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

zajdixs |9. května 2013
ukládám :) Odpovědět
gwendy |8. května 2013
přidávám do oblíbených Odpovědět
Linda |7. května 2013
zkusím Odpovědět
LadyAnn |7. května 2013
ukládám Odpovědět
snilek21 |7. května 2013
zkusím Odpovědět
lucie.s.kopecka |7. května 2013
vyzkouším Odpovědět
water |6. května 2013
zajimave Odpovědět
slavuska |6. května 2013
mnam Odpovědět
makakela|6. května 2013
zkusim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!