Staňte se našimi fanoušky na:

Kedlubačka

Autor receptu: maka (235 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z 30 g másla a mouky si připravíme zarůžovělou jíšku, rozředíme vodou a do ní vsypeme nahrubo nastrouhanou kedlubnu. Povaříme. Odděleně si na másle usmažíme vajíčka, která po kouskách přidáme před koncem varu do polévky. Ochutíme solí a na závěr vmícháme sekanou petrželku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

cvrcek |20. června 2013
zkusím :-) Odpovědět
Gabrielle |19. června 2013
ráda vyzkouším něco nového, díky za recept :) Odpovědět
HankaHK |17. května 2013
už vím co s kedlubnama až budou. Odpovědět
araw |17. května 2013
Vypadá to božsky :-)) Odpovědět
petra.konfrstova |17. května 2013
tuhle polévku si pamatuji od babičky, ale nikde jsem recept nenašla, díky moc!!!! Odpovědět
PetaDomca |17. května 2013
moc dobrá polévka Odpovědět
Mišička |16. května 2013
super nápad Odpovědět
mamina1985 |16. května 2013
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!