VEPŘOVÉ ŘÍZKY NA PIVU

  • VEPŘOVÉ ŘÍZKY NA PIVU
  • VEPŘOVÉ ŘÍZKY NA PIVU
  • VEPŘOVÉ ŘÍZKY NA PIVU
Nelíbí se Vám foto a máte lepší? Nahrajte ji.
Nahrát fotku
Recept publikován 28.10.2013

Pracovní postup

4 vepřové řízky, 1 velká cibule, sůl, pepř, koření Adžika, kremžská hořčice, olej, 2 dl piva, 2 zelené papriky, 2 kyselé okurky, kečup, masox, tmavá instantní jíška nebo polohrubá mouka na zahuštění.

Postup

Řízky naklepeme, osolíme a opepříme, kořeníme Adžikou a potřeme z obou stran hořčicí. Opečeme je na pánvi a dáme do kastrolu, kde jsme osmažili dozlatova cibuli. Přidáme 2 lžíce kečupu, podlijeme pivem a vývarem z masoxu a pomalu dusíme do měkka.

Pak řízky vyjmeme, do šťávy přidáme nakrájené papriky a okurky, doplníme vodou a chvíli podusíme. Omáčku zahustíme tmavou instantní jíškou nebo polohrubou moukou rozmíchanou ve vodě podle toho, jak chceme omáčku hustou. Ještě 10 min. povaříme, nakonec vložíme maso a ještě prohřejeme.

Podáváme s rýží.

Diskuse k receptu

Diskuse k receptu

Autorka receptu

kockaviky

kockaviky

Je autorkou 343 receptů
Sledovat autorku

Doporučit recept známým

Doporučit web známým
Zrušit odeslání doporučení receptu

Kalorická kalkulačka

Kalorická kalkulačka
Ingredience Hmotnost Energetická hodnota
Cibule  g 0 kcal
Hořčice  g 0 kcal
Kečup  g 0 kcal
Kyselá okurka  g 0 kcal
Masox  g 0 kcal
Olej  g 0 kcal
Paprika  g 0 kcal
Světlé pivo  g 0 kcal
Vepřové  g 0 kcal
Celkový počet kalorií 0 kcal

Chceš vědět, kolik kalorií obsahuje náš recept? Zadej hmotnost jednotlivých surovin.

Podobné recepty

TradicniRecepty.cz

Nákupní seznam


Suroviny můžete přidat do nákupního seznamu po otevření receptu.


Tisknout Vymazat