Smetanová koprová omáčka

  • Smetanová koprová omáčka
  • Smetanová koprová omáčka
Nelíbí se Vám foto a máte lepší? Nahrajte ji.
Nahrát fotku
Recept publikován 2.4.2013

Pracovní postup

Uděláme máslovou jíšku ze 40g másla a 30g hladké mouky, kterou zalijeme studeným mlékem a povaříme s 2 lžíce kopru a solí. Omáčku zjemníme smetanou s rozkvedlaným zbytkem mouky. Stále mícháme, aby se nám to nepřipálilo. Nakonec dochutíme octem a přidáme zbytek kopru. Podáváme s vařeným hovězím masem, vařeným vajíčkem a bramborem nebo houskovým knedlíkem.

Diskuse k receptu

Diskuse k receptu

Autorka receptu

Jana Zimmermannová

Jana Zimmermannová

Je autorkou 33 receptů
Sledovat autorku

Doporučit recept známým

Doporučit web známým
Zrušit odeslání doporučení receptu

Kalorická kalkulačka

Kalorická kalkulačka
Ingredience Hmotnost Energetická hodnota
Máslo  g 0 kcal
Mléko  g 0 kcal
Mouka hladká  g 0 kcal
Ocet  g 0 kcal
Smetana  g 0 kcal
Celkový počet kalorií 0 kcal

Chceš vědět, kolik kalorií obsahuje náš recept? Zadej hmotnost jednotlivých surovin.

Podobné recepty

TradicniRecepty.cz

Nákupní seznam


Suroviny můžete přidat do nákupního seznamu po otevření receptu.


Tisknout Vymazat