Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře na paprice klasické

Autor receptu: slavuska (138 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(1 hlas)
Ohodnotit recept
163× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuřecí čtvrtky uvaříme do měkka cca v litru a půl vody asi 40 minut. Z vývaru vyndáme maso, okořeníme, a přidáme česnek. Chvíli s kořením povaříme, asi po 5 minutách zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a vaříme dalších 15 minut. Mezitím vychladlé čtvrtky obereme a obrané maso vložíme zpět do omáčky. Na závěr zjemníme smetanou. Podáváme s knedlíkem nebo těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

yuzum |16. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
eliska.staubertova |12. ledna 2014
taki dělam Odpovědět
kymlal |7. ledna 2014
zkusím Odpovědět
kockaviky |22. listopadu 2013
také dělám Odpovědět
misa.svubova |7. listopadu 2013
1* Odpovědět
petrapo |17. řijna 2013
dělám skoro stejně ;) Odpovědět
planeta |3. září 2013
oblíbené, 1+ Odpovědět
Teris19 |16. července 2013
zkusím Odpovědět
zdenka.r |5. července 2013
super Odpovědět
kuchticek |4. července 2013
miluju Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!