Kuře na paprice klasické

  • Kuře na paprice klasické
  • Kuře na paprice klasické
  • Kuře na paprice klasické
  • Kuře na paprice klasické
  • Kuře na paprice klasické
  • Kuře na paprice klasické
  • Kuře na paprice klasické
Nelíbí se Vám foto a máte lepší? Nahrajte ji.
Nahrát fotku
Recept publikován 17.2.2013

Pracovní postup

Kuřecí čtvrtky uvaříme do měkka cca v litru a půl vody asi 40 minut. Z vývaru vyndáme maso, okořeníme, a přidáme česnek. Chvíli s kořením povaříme, asi po 5 minutách zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a vaříme dalších 15 minut. Mezitím vychladlé čtvrtky obereme a obrané maso vložíme zpět do omáčky. Na závěr zjemníme smetanou. Podáváme s knedlíkem nebo těstovinami.

Diskuse k receptu

Diskuse k receptu

Autorka receptu

Jarmila Nevřelová

Jarmila Nevřelová

Je autorkou 138 receptů
Sledovat autorku

Doporučit recept známým

Doporučit web známým
Zrušit odeslání doporučení receptu

Kalorická kalkulačka

Kalorická kalkulačka
Ingredience Hmotnost Energetická hodnota
Česnek  g 0 kcal
Kuřecí  g 0 kcal
Mouka hladká  g 0 kcal
Smetana  g 0 kcal
Celkový počet kalorií 0 kcal

Chceš vědět, kolik kalorií obsahuje náš recept? Zadej hmotnost jednotlivých surovin.

Podobné recepty

TradicniRecepty.cz

Nákupní seznam


Suroviny můžete přidat do nákupního seznamu po otevření receptu.


Tisknout Vymazat