Krém z jater.

  • Krém z jater.
Nelíbí se Vám foto a máte lepší? Nahrajte ji.
Nahrát fotku
Recept publikován 18.7.2014

Pracovní postup

Játra spařte ve vařící vodě,odblaňte a naškrabte tupou hranou nože.

Osmažte na slabém ohni v sádle,až změní barvu,asi 7 minut.

Z másla,mouky,mléka a soli připravte omáčku.

Krátce před podáváním omáčku smíchejte s játry.

Diskuse k receptu

Diskuse k receptu

Autor receptu

.-13

.-13

Je autorem 25 receptů
Sledovat autora

Doporučit recept známým

Doporučit web známým
Zrušit odeslání doporučení receptu

Kalorická kalkulačka

Kalorická kalkulačka
Ingredience Hmotnost Energetická hodnota
Máslo  g 0 kcal
Mléko  g 0 kcal
Mouka hladká  g 0 kcal
Sádlo  g 0 kcal
Celkový počet kalorií 0 kcal

Chceš vědět, kolik kalorií obsahuje náš recept? Zadej hmotnost jednotlivých surovin.

Podobné recepty

TradicniRecepty.cz

Nákupní seznam


Suroviny můžete přidat do nákupního seznamu po otevření receptu.


Tisknout Vymazat