Staňte se našimi fanoušky na:

Můj likér z ledových kaštanů

Autor receptu: misa.svubova (37 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Šlehačku nalijeme do hrnce, zapneme plotýnku a necháme ve šlehačce rozpustit nalámanou čokoládu a kaštany - nemusí přejít varem - jen pořádně mícháme, abychom neměli hrudky. Necháme vychladnout a do studené čoko-směsi nalijeme salko a rum. Pořádně vymícháme, aby se nám vše hezky propojilo. Přelijeme do skleněné lahve a skladujeme v lednici. Vydrží i měsíc. Z tohoto množství vychází cca litr a plná whiskovka (sklenička).. :-) TIP: Před podáváním vyndejte z lednice cca 30 minut předem, aby likér hezky povolil. Lahev před podáváním protřepte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!