Staňte se našimi fanoušky na:

Vídeňská bábovka špaldová

Autor receptu: Sůl nad zlato (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Žloutky utřete s máslem a cukrem, přidejte mouku s práškem, vanilkový cukr, ořechy, citronovou kůru, přilijte smetanu a nakonec zlehka vmíchejte tuhý sníh z bílků. Těsto nalijte do vymazané a hrubou moukou vysypané formy, pečte 50-55 minut na 180°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!