Staňte se našimi fanoušky na:

Štóla marcipánová kořeněná

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z přísad na těsto vypracujeme podle návodu v receptu "Štóla ovocná" těsto a necháme ho nakynout. Před dokončením štóly položíme do středu marcipánovou hmotu vytvarovanou do válečku, pak přiklopíme druhou polovinu těsta. Štólu dáme na plech s pečícím papírem a pečeme 50-60 minut na 175°C (plyn st. 2). I tuto štólu ještě horkou potřeme tekutým máslem a po vychladnutí posypeme moučkovým cukrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!