Staňte se našimi fanoušky na:

Kiwi moučník - bio

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vejce a cukru vyšleháme, pak lehce vmícháme mouky smíchané s vanilkovým pudinkem, práškem do pečiva a bramborovou vlákninou. Jako poslední přimícháme olej, hmotu vlijeme na plech a pečeme asi 25 minut na 170°C, potom necháme úplně vystydnout. Vyšleháme zakysanou smetanu s cukrem a vmícháme ztužovač připravený podle návodu. Tuhnoucí hmotu nalijeme na korpus a uhladíme, necháme ztuhnout v lednici. Oloupaná kiwi nakrájíme na kolečka a rozložíme na smetanovou náplň. Ovocný pudink rozmícháme v půl litru vody a uvaříme jako klasický pudink. Ještě teplý nalijeme na moučník a uhladíme, horkým nožem rozkrájíme na kostky. Podáváme pokud možno vychlazený.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!