Staňte se našimi fanoušky na:

Hroznový trhanec

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Utřete máslo s krupicovým cukrem a vyšlehejte se žloutky. Do pěny vmíchejte mléko, mouku a promíchejte s práškem do pečiva. Ušlehejte sníh z bílků, zašlehejte do něj moučkový cukr a vmíchejte kokosovou moučku. Těsto nalijte do máslem vymazaného a hrubou moukou vysypaného plechu s okrajem, nasypte na něj vypeckované kuličky hroznového vína, potřete sněhem a pečte 35-40 minut na 180°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!