Staňte se našimi fanoušky na:

Krupicové pusinky

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z bílků a cukru ušleháme tuhý sníh. Marcipán rozdrobíme a utřeme s citronovou šťávou, po lžičkách vmícháme. Krupici promícháme s nastrouhanou citronovou kůrou, za dalšího míchání necháme rozpustit. Pak necháme stát přes noc! Druhý den dáme do cukrářského sáčku s hvězdicovou trubičkou a na plech vyložený pečícím papírem stříkáme malé kopečky. Pečeme asi 20 minut na 160°C (plyn st. 1-2). Trochou moučkového cukru rozkvedlaného s bílkem nebo vodou přilepíme ovoce.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!