Staňte se našimi fanoušky na:

Kedlubnová remuláda s kuřecím masem

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Kedlubny oloupeme a nakrájíme na nudličky. 2) Kuřecí maso naklepeme, osolíme a opepříme. Usmažíme na oleji. Nakrájíme na tlusté nudličky. 3) Jogurt smícháme s citronovou šťávou a majonézou. 4) Uvedené množství je na 4 porce, tak si připravíme 4 talířky, na každý dáme kedlubnu - osolíme, opepříme. Poté čtvrtinu kuřecího prsa a kedlubnu zakápeneme jogurtovou zálivkou. Na zálivku nasypeme trochu petrželky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |7. března 2016
super Odpovědět
objev |21. srpna 2014
chuťovka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!