Staňte se našimi fanoušky na:

Karamelový likér

Autor receptu: najkuchtickalenka (135 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Veganské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
30× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zatvorené Salká varíme vo vode 2 hod - najlepšie deň vopred. Uvarené Salko dáme do mixéra a postupne k nemu, počas mixovania, prilievame rum - nie naraz! 3 min. necháme voľne mixovať. Smotanu prilievame postupne, no už nie počas mixovania, ale zamiešame ju vareškou. Mohlo by sa vám to zraziť. Dôležité je, aby ste všetky suroviny mali rovnakej izbovej teploty. Pomocou lievika likér prelejte do vopred umytých fliaš s uzáverom. Tento recept je asi na 1,4 l likéru.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |1. ledna 2016
ukládám Odpovědět
yuzum |24. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
Linda |15. července 2013
zkusím Odpovědět
PetulkaH |12. června 2013
dobré Odpovědět
martinnatr |4. června 2013
super Odpovědět
zajdixs |12. května 2013
ukládám :) Odpovědět
water |10. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
Vlasta78 |8. května 2013
dobrý recept Odpovědět
mamina1985 |8. května 2013
ukládám Odpovědět
simm |8. května 2013
Zní to zajímavě. :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!