Staňte se našimi fanoušky na:

Kapusta vařená v hořčičné omáčce

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Větší kapustu nakrájíme na čtvrtky a vaříme 15 minut. Rozpustíme máslo, přidáme hořčici, sůl, cukr. Pomalu zahříváme za stálého míchání. Když je omáčka hladká, přidáme po kapkách citrónovou šťávu. Odtáhneme s plotny, nalijeme na odeezenou kapustu a teplé podáváme s bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!