Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr na víně

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Očištěného a vykuchaného kapra osolíme a necháme 2 hodiny odležet. Pak jej naplníme oloupanými celými stroužky česneku, sešijeme, potřeme olejem, opepříme, vložíme do vymaštěného pekáče a pečeme v předehřáté troubě na 200 ˚C. Při pečení ho často poléváme vínem a trochou oleje. Pečeme asi hodinu. Podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!