Staňte se našimi fanoušky na:

Kachna se zelnou nádivkou

Autor receptu: Petruna (35 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kachnu si omyjeme, nasolíme, opepříme a okmínujeme. Ze zelí slijeme nálev, přidáme nakrájenou cibuli a anglickou slaninu a promícháme, můžeme přisolit. Touto směsí kachnu naplníme a zbytek dáme pod ní. Podlijeme vodou a pečeme dozlatova. (Já jí pekla na 220 st. asi 1 a 1/2 hodiny.)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |2. řijna 2014
1+++ Odpovědět
najkuchtickalenka |27. června 2013
ukladam Odpovědět
cvrcek |18. června 2013
dobrá klasika :-) Odpovědět
Petruna |2. června 2013
je opravdu dobrá - vláčná a hlavně odpadá příprava zelí :) Odpovědět
jitulka |1. června 2013
mnamka Odpovědět
sarka.tuslova |1. června 2013
Musím vyzkoušet :o) Odpovědět
mamina1985 |1. června 2013
ukládám Odpovědět
Barficka |1. června 2013
super Odpovědět
PF*13 |1. června 2013
ta bude dobrá Odpovědět
Menzy |1. června 2013
Ukládám pro vhodnou příležitost :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!