Staňte se našimi fanoušky na:

Jasminova ryze s tunakem a lusky

Autor receptu: Cullenova (34 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do maleho hrnce nalejeme vodu. Pridame jasminovou ryzi,az voda zavre odpocitame 10-15min.Procedime vlaznou vodou a vsypeme do nerezove misky. Nakrajime si jarni cibulku a porek na stredne hrube kousky a osmahneme je na masle v panvi. Jakmile cibulka s porkem zmekne vsypeme k nim zmrazene fazolove lusky.Snizime teplotu a mychame. Kdyz zacnou meknout pridame tunaka s troskou stavy a mychame. Prikryjeme poklickou,snizime teplotu skoro na minimum a nechame dusit,tak dlouho dokud lusky nezmeknou. Pote prolijeme asi 5cl smetany a poradne promychame. Smes vysypeme do misky s ryzi a smychame. Hotovo,muzeme podavat.(pokud chcete opravdu zdravy obed-nepridavejte smetanu.)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

josifek |1. května 2014
Vyzkousim Odpovědět
joko |9. ledna 2014
ukladam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!