Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí guláš.

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji chvíli restujeme maso nakrájené na kostky a cibuli nakrájenou na tenká půlkolečka. Poté vmícháme koření a papriku a ihned podlijeme vodou. Přidáme hořčici a nasekaný česnek. Za občasného zamíchání a podlévání maso udusíme do měkka. V troše studené vody rozmícháme mouku a guláš dle potřeby zahustíme. Provaříme a před odstavením dochutíme solí. Podáváme s knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

liza |24. května 2013
dobrota Odpovědět
zuzi |23. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Katty148 |4. května 2013
Mňam, vypadá to moc dobře !!! :o) Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
super Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
vyzkouším Odpovědět
tepito |29. dubna 2013
přidala jsem jarní cibulku-viz foto Odpovědět
roxana-zdena |28. dubna 2013
Stará , dobrá klasika. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!