Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečená zelenina po francouzsku

Autor receptu: laetti (43 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
27× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z másla a mouky připravíme jíšku, jemně ji opražíme, přidáme hořčici a pak po troškách mléko. Nepřestáváme míchat. Až začne houstnout a probublávat, odstavíme a nasypeme většinu sýra. troubu předehřejeme na 220 C, dáme vařit vodu do většího hrnce. Brambory nakrájené na plátky 5 minut povaříme, na 3 minutky k nim přidáme květák s brokolicí (natrhané na růžičky) a na poslední minutku hrášek. Vše scedíme, dáme si stranou několik plátků brambor a zbývající zeleninu zamícháme do omáčky. Přidáme pažitku. osolíme a promícháme. Nalijeme do zapékací mísy a nahoru naskládáme zbylé plátky brambor. Posypeme zbylým sýrem a pečeme 25 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Semyaza |14. května 2013
super Odpovědět
Gogosek |14. května 2013
vypadá to moc dobře Odpovědět
water |14. května 2013
krásné, lákavé :-) Odpovědět
Vlasta78 |13. května 2013
mňamka Odpovědět
ohen |13. května 2013
hezké foto, zkusím Odpovědět
mamina1985 |13. května 2013
vypadá to lákavě Odpovědět
PetaDomca |13. května 2013
mňam, super tip Odpovědět
lucie.l.farova |13. května 2013
pěkný Odpovědět
Lucie10 |13. května 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!