Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečená aljašská treska

Autor receptu: katy9 (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(4 hlasy)
Ohodnotit recept
34× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tresku mírně osolíme a obalíme v mouce s kořením. Na pánev dáme trošinku oleje rybu prudce opečeme z každé strany a dáme do zapékací misky. Ve výpeku orestujeme drobně nakrájenou cibuli a česnek, přidáme kečup, trosku vody a necháme přejít varem. Směs nalijeme na rybu a dáme na 10 - 15 minut do předehřáté trouby zapéct.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |2. února 2014
zkusím Odpovědět
Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1** Odpovědět
Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1** Odpovědět
Šuldeska |24. května 2013
Výborně, to si vyzkouším. Ryby mám moc ráda. Odpovědět
Semyaza |13. května 2013
mňamka Odpovědět
betka |6. února 2013
tak to vyzkouším Odpovědět
david.kruml.1 |5. února 2013
opravdu moc dobré Odpovědět
evahu |4. února 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!