Vepřový perkelt

  • Vepřový perkelt
  • Vepřový perkelt
  • Vepřový perkelt
Nelíbí se Vám foto a máte lepší? Nahrajte ji.
Nahrát fotku
Recept publikován 15.10.2012

Pracovní postup

Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na rozpáleném tuku, zasypeme mletou paprikou, po zpěnění zalijeme trochou vody a přivedeme do varu. Přidáme maso nakrájené na kostky, sůl a dusíme.Při dušení občas zamícháme a podlijeme vodou. Když je maso téměř měkké, přidáme změklé máslo rozetřené s moukou, rajčatový protlak a rozetřený česnek. Zamícháme a dusíme, až je maso zcela měkké.

Hotový perkelt zjemníme smetanou, necháme přejít varem a podáváme.

Jako příloha se hodí dušená rýže nebo těstoviny.

Diskuse k receptu

Diskuse k receptu

Autorka receptu

Olina.olga

Olina.olga

Je autorkou 334 receptů
Sledovat autorku

Doporučit recept známým

Doporučit web známým
Zrušit odeslání doporučení receptu

Kalorická kalkulačka

Kalorická kalkulačka
Ingredience Hmotnost Energetická hodnota
Cibule  g 0 kcal
Česnek  g 0 kcal
Máslo  g 0 kcal
Mouka hladká  g 0 kcal
Rajský protlak  g 0 kcal
Smetana  g 0 kcal
Tuk  g 0 kcal
Vepřové  g 0 kcal
Celkový počet kalorií 0 kcal

Chceš vědět, kolik kalorií obsahuje náš recept? Zadej hmotnost jednotlivých surovin.

Podobné recepty

TradicniRecepty.cz

Nákupní seznam


Suroviny můžete přidat do nákupního seznamu po otevření receptu.


Tisknout Vymazat