Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová roláda s houbami a dýní

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Připravíme si nádivku: - Nasekáme cibuli a česnek najemno. - Rohlíky (starší) a houby nakrájíme na kousky. - Na oleji osmahneme cibuli a česnek, přidáme rohlíky a houby a tymián. - Osolíme, opepříme, necháme vychladnout. - Vmícháme vejce s mlékem. 2) Maso rozkrojíme podélně a naplníme ho nádivkou. Srolujeme v pevnou rolku, kterou upevníme provázkem. Opečeme na oleji ze všech stran. 3) Maso dáme do pekáčku, osolíme, podlejeme 100 ml vody a přiklopíme. Pečeme na 200 °C asi 30 minut. 4) Mezitím si nakrájíme dýni (hokaidó nemusíme loupat) a po 30 minutách přidáme k masu do pekáče. 5) Pečeme 30 minut. 6) Slijeme výpek a přidáním mouky a másla a svařením vyvaříme omáčku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
sonizna |1. června 2015
chutná mi víc než brambory a když je sezóna tak dýni i zamražuju Odpovědět
objev |29. května 2015
Dýně je skvělou přílohou. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!