Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová panenka na slanině

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
39× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Vepřovou panenku osolím a opepříme ze všech stan, omotáme kolem ní slaninu a narychlo usmažíme na pánvi. Poté předáme do pekáče a pečeme 20 min na 200 °C. 2) Mražené zelené fazolky chvíli povaříme v osolené vodě. Po asi 2 minutách vodu slijeme. Ve fazolkách necháme rozpustit máslo a přidáme prolisovaný česnek. Podáváme s vařenými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |10. března 2016
tohle je naprosto úžasné! Snad moje nejoblíbenější jídlo Odpovědět
Lenny |4. listopadu 2014
dobrota Odpovědět
Annett |26. řijna 2014
1+++ Odpovědět
Michele |9. června 2014
uloženo :) Odpovědět
david.kruml.1 |18. května 2014
občas dělám, je to skvělé Odpovědět
Konato |18. května 2014
Výborný recept, ten vyzkouším Ta slanina dá výbornou chuť panence. Odpovědět
Bobina |13. května 2014
šup do oblíbených Odpovědět
kymlal |9. května 2014
super Odpovědět
Marťula09 |8. května 2014
uloženo Odpovědět
Nika026|2. prosince 2014
Zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!