Staňte se našimi fanoušky na:

Večeře 22 - Uzené v trojobalu se salátem

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

UZENÉ Maso nakrájíme na stejné plátky a dáme ho do hrnce se studenou vodou a uvaříme doměkka. Pak maso vyndáme, necháme okapat a lehce osolíme. Plátky masa pak obalíme v trojobalu (mouka-vejce-strouhanka) a osmažíme na oleji z obou stran dozlatova. Hotové odkládáme na papírový ubrousek, ten odsaje přebytečný tuk. Vhodná příloha jsou vařené brambory posypané petrželkou a zelný salát. Plátky uzeného masa můžeme před obalením potřít česnekem, případně hořčicí. SALÁT 1 kg bílého zelí, 2 mrkve, 1 velká cibule, 2 lžíce majonézy, 1 bylinkový dressing, voda podle potřeby Zelí nakrouháme nadrobno, lehce osolíme, uhněteme rukama a odstavíme. Nastrouháme mrkev, nadrobno nakrájíme cibuli, dressing smícháme s vodou a přidáme majonézu. Nakonec všechno důkladně promícháme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!