Staňte se našimi fanoušky na:

Tuňák terijaki

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Steaky z tuňáka urovnáme v jedné vrstvě do mísy. Saké, mirin a šoju smícháme v hrnku a směsí přelijeme rybí maso. Maso obrátíme v marinádě, mísu přikryjeme a uložíme na 6-8 hodin do chladničky. Předehřejeme gril, marinádu slijeme do hrnku. Rybí maso grilujeme za častého potírání marinádou 2-4 minuty na každé straně, podle toho, jak důkladně je chceme mít propečené. Místo grilu s horním ohřevem můžeme použít venkovní gril. Zbytek marinády dáme do rendlíku, zahřejeme skoro k varu a odstavíme. Steaky z tuňáka dáme na talíře a přidáme ohřátou omáčku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!