Staňte se našimi fanoušky na:

Srnčí steaky s brusinkovou omáčkou

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Maso nakrájíme na medailonky, cibuli na proužky. 2) Na oleji osmahneme cibuli - jen lehce, přidáme maso, které smažíme 4 minuty z každé strany. 3) Maso vyjmeme a necháme ho na teplém místě. 4) K cibuli přidáme 1 lžíci hladké mouky, 3 lžíce brusinkové omáčky, sůl a pepř. Chvíli povaříme, aby omáčka zhoustla. 5) Podáváme s osmaženými steaky a volským okem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sonizna |7. řijna 2014
Vypadá dobře :) Odpovědět
objev |2. řijna 2014
Vhodnou přílohou jsou opečené brambory. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!